Liaoning EO Technology Co, Ltd


Naša povijest
EO Technology co, LTD je velike visoke kvalitete kamena enterprise sa brzom razvoju putem integracije, blokovi, tvornice i Inženjerstvo projekta. Naše poslovanje pokriva prodaju blokovi, ploče, Nape, poseban dizajn proizvoda i ostala odgovarajuća polja. S poslovnom politikom "visoke kvalitete i konkurentne cijene, iskreni i vjerodostojni", poslovni volumen EO KAMEN cvjeta i tvrtka vrlo brzo prerastao u utjecajni integriranog poduzeêa.


Naša tvornica
Naša tvornica je prešao u kamenoj izrade od 1995. Pokrivamo zemljište površine 6000 četvornih metara s više od 200 kvalificiranih radnika.


Naš proizvod
Možemo učiniti velike napore u odabir materijala koji je prvi korak u obradi kamena. Dodijeliti stručni inspektori u svjetski poznati mine i kupnju bloka direktno od Indija, Turska, Brazil, Grčka, Egipat, Finska, Spanjolska, Italija ili kvalitetne kamene rudnika unutar Kine. Više od 40 vrsta blokova drže u dvorištu dionica tvrtke uz volumen doseže više od 6, 000cbm što nam omogućava da obradu blokova u bande pile veličina ploče, izrezati na veličinu ploče ili druge posebne dizajn proizvoda prema customers'requirements. Mi smo u punim jedrima biti posljednja profesionalni dobavljač za projekte.


Opremu za proizvodnju
Uživali smo izvrsnu reputaciju u relevantnih poslovnih polja za kvalitetne proizvode uz vrhunska oprema kao što su dva uvoz granita banda pile, dvije talijanske mramorne banda pile, skup talijanske automatsko poliranje strojeva, infracrveni rub noža kao i kao dvije pile kontrolira podatke uže i jedno računalo kontrolira tokarilica.


Proizvodnju tržištu
S iskusnim građevinarstvom i rukovodstvo, na temelju učinkovite usluge i strogo upravljanje, uglavnom Izvozi u sad-u, Europi, Australiji, bliskog istoka, Indije, Japana i Jugoistočne Azije.


Naša usluga
Držeći se čvrsto uvjerenje o "Radi profi odrađeno profesionalno umom" i princip "Kupaca, servis i kredita iznad svega", naša tvrtka će naporno raditi kako bi proširili i unaprijedili poslovanje i željeli biti zaslužan poslovni partner.